Политика | Вознесенск, 3 Марта, 2018

Щотижневі підсумки рейдів робочої групи з легалізації трудових відносин

Свежие новости: Щотижневі підсумки рейдів робочої групи з легалізації трудових відносин

Робочою групою з легалізації трудових відносин у місті продовжують здійснюватися перевірки юридичних  осіб та фізичних осіб – підприємців з питань оформлення трудових відносин,  внаслідок яких 28.02.2018 року відбулося засідання робочої групи з приводу проведеної інформаційно-роз’яснювальної роботи на території ТОВ «Вознесенський центральний ринок». За результатами рейду було виявлено 10 порушень стосовно  фізичних осіб – підприємців, які не сплачують податки. У зв’язку із цим направлено лист з переліком приватних підприємців до Очаківської ОДПІ ГУ ДФС у Миколаївській області.

Про це повідомляє Управління соціального захисту населення Вознесенської міської ради.

Також зазначаємо, що Уряд оприлюднив  перелік органів державного контролю на які не розповсюджується дія Закону України «Про тимчасові особливості здійснення заходів державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності». 

Відповідний перелік затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 18 грудня 2017 р. № 1104 та оприлюднений на сайті Урядового порталу.

До переліку включено органи, на сфери діяльності яких не поширювалася дія мораторію на проведення планових заходів державного нагляду (контролю) у 2018 році. Зокрема, зазначається, що під дію мораторію не підпадає діяльність виконавчих органів міських рад міст обласного значення та сільських, селищних, міських рад об’єднаних територіальних громад (в частині заходів із здійснення державного контролю за додержанням законодавства про працю).

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты