Общество | Вознесенск, 25 Апреля, 2019

Щорічний захід «За чисте довкілля» об’єднує Вознесенську родину

Свежие новости: Щорічний захід «За чисте довкілля» об’єднує Вознесенську родину

Напередодні одного з найсвітліших християнських свят – Великодня,працівниками органів місцевого самоврядування організовано проведення щорічного заходу «Чисте довкілля».

23.04.2019 р. колектив працівників Служби у справах дітей із задоволенням долучився до цікавого і корисного заходу й навів лад на виділеній ділянці у парку Січової Слави, який є улюбленим місцем проведення дозвілля та відпочинку від малечі до людей старшого покоління.

Цей захід має благородну мету — нагадує кожному з нас про необхідність піклуватися про навколишній світ. Для цього зовсім не обов`язково витрачати великі кошти. Достатньо буде, якщо кожна людина потурбується про збереження природи, здійснить добрий вчинок. Ось так, крок за кроком, спільними зусиллями органів місцевого самоврядування масштабний весняний захід дає свої переконливі результати – наше місто стає чистішим і гарнішим.

Служба у справах дітей

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты