Политика | Николаев, 3 Ноября, 2022

Ще 19 миколаївських морпіхів повернулися з російського полону

Свежие новости: Ще 19 миколаївських морпіхів повернулися з російського полону Ще 19 миколаївських морпіхів повернулися з російського полону

Серед 107 українських військовослужбовців, яких у четвер, 3 листопада, обміняли з російського полону, 19 морських піхотинців 36-ї ОБрМП імені контр-адмірала Михайла Білинського.

Про це йде мова у повідомленні бригади у Facebook.

«Сьогодні в рамках обміну з російських катівень повернулись ще 19 наших побратимів, в тому числі захисники Азовсталі. Особливо приємно побачити тих, хто раніше рахувався зниклим безвісти, та навіть загиблим. Радіємо разом з сім’ями, які не втрачали надії на повернення своїх рідних. На хлопців чекає лікування та реабілітація, адже російський полон – це пекло», - повідомили в бригаді.

Також там подякували Офісу Президента України, Головному управлінню розвідки Міністерства оборони України, Координаційному штаб з питань поводження з військовополоненими та всім, хто займається цією нелегкою, дуже важливою справою та робить неможливе, вириваючи наших побратимів з лап ворога.

«Ми ж зі своєї сторони робимо все можливе, аби пришвидшити день перемоги над російським окупантом», - додали в 36-й ОБрМП.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости