Криминал | Вознесенск, 12 Сентября, 2023

СБУ вручила підозри трьом чиновницям мерії Вознесенська

Свежие новости: СБУ вручила підозри трьом чиновницям мерії Вознесенська СБУ вручила підозри трьом чиновницям мерії Вознесенська

СБУ вручила підозри чиновникам з керівництва мерії Вознесенська.

Про це повідомив народний депутат від “Слуги народу” Артем Чорноморов.

Повідомлення про підозру вручили секретарю міської ради Вікторії Бальцер, керуючій справами виконавчого комітету Яні Синявській та головному бухгалтеру виконавчого комітету Вікторії Морозовій.

Підозри вручили у справі, у ході розслідування якої СБУ затримала 4 травня віце-мера Вознесенська Андрія Жукова. Його підозрюють у розкраданні при закупівлі оборонної продукції.

Як пише Чорноморов, цього разу підозри вручили “вже без театральних вистав”.

“Пам’ятаєте ситуацію із закупівлями у Вознесеньску, коли першому заступнику мера Жукову та кільком спеціалістам мерії показово, із залученням спецпідрозділу СБУ, були вручені підозри та майже миттєво обрані міри запобіжних заходів?”

“Виникає кілька логічних питань до наших правоохоронних органів: чи не здається, що це якась дискримінація по незрозумілим підставам, одним фігурантам по справі – театральне шоу по боротьбі з корупцією, підозру із захмарною заставою та тримання під вартою, іншим – потайки повідомлення про підозру і навіть від роботи не відсторонили. А як же так виходить, що ви дозволяєте мати можливість приховати ймовірні докази своєї причетності? Це ж ваш аргумент для запобіжного заходу. Подивимось, що буде далі”, - написав Чорноморов.

Зазначимо, що СБУ нібито займаючись розслідуванням економічних правопорушень, порушує підслідність. В Миколаївській області майже немає “економічних” справ за матеріалами СБУ, які б не закінчились виправданням обвинуваченого. Найбільш гучна справа із виправдувальним вироком – судовий процес екс-заступника голови Миколаївської ОДА Миколи Романчука.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости