Политика | Первомайск, 27 Февраля, 2018

Сама дешева земля серед міст України у Первомайську: 65 гривень за м2

Свежие новости: Сама дешева земля серед міст України у Первомайську: 65 гривень за м2 Сама дешева земля серед міст України у Первомайську: 65 гривень за м2

Депутат Первомайскої міської ради Михайло Медведчук повідомив на своїй сторінці в Facebook про те, що на сесії 1 березня розглядатимуть  питання про продаж земельної ділянки за привабливою ціною - 65 грн. 64 коп. за 1 квадратний метр. Проект рішення вже готовий.

" Сама дешева земля серед міст України у Первомайську Миколаївської області. Не так давно, я вже писав про те, що бізнесмену із рф її продавали за безцінь. Але це не поодинокий випадок. Як вам ціна викупу у 65 грн. за квадратний метр?Проект рішення вже виготовлений і буде розглядатися на сесії 01.03.2018 р.
Але перед тим, як валати про злочинну владу, я провів маленьке розслідування.
Виявляється, що оцінювачем, як у випадку “бізнесмену з рф”, так і у запропонованому до розгляду проекті рішення, є одна і та ж сама особа. Характерно, що ця особа-оцінювач є паралельно і особою-помічником депутата Первомайської міської ради від “опозиції”, а особа-депутат(колишній однопартієць бізнесмена з рф) в свою чергу займав багато років поспіль посаду голови постійної комісії міської ради з “цікавих” питань.
Ось така “картина маслом”: 65 грн. за 1 кв. метр з 50% першим внеском за земельну ділянку і розстроченням залишку суми на 5 років.
Що і не кажи, але цікаве воно життя “опозиціонера”: вирішуєш земельні питання, сьогодні секретаря міськради міняєш, завтра виконком, післязавтра міського голову, а там і при реальній владі можливо опинитись. " - написав депутат на своїй сторінці.

Також депутат зазначив, що у червні 2017 року - 63 кв.м. за цією ж адресою по вул. Київська, 129 було продано за ціною 323 грн. 65 коп. за 1 кв. метр.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости