Политика | 27 Декабря, 2019

Рябошапка анонсував нові зарплати працівникам Офісу Генпрокурора

Свежие новости: Рябошапка анонсував нові зарплати працівникам Офісу Генпрокурора

Заробітна плата працівників Офісу Генерального прокурора збільшиться на 50-70%. Про це під час брифінгу щодо початку роботи Офісу Генерального прокурора заявив Генпрокурор України Руслан Рябошапка, передає кореспондент УНН.

"Дякуючи уряду, зарплати прокурорів суттєво підвищені, десь від 50% до 70%, наразі постанова вже прийнята, вона оформлюється в секретаріаті Кабінету міністрів, думаю, невдовзі буде опублікована і невдовзі прокурори оновленої прокуратури отримуватимуть інші зарплати", - сказав він.

Зі слів Генпрокурора, цей рівень "поки не може бути таким, як у спеціалізованих антикорупційних інституцій".

"Можливо, десь ми виходимо на рівень зарплат Національного антикорупційного бюро. Крім того, буде зовсім інша система розподілу справ і система оцінки того, як прокурори виконують свої повноваження. За результатами того розподілу справ і справедливої оцінки відповідно будуть застосовуватись преміювання і так звані бонуси", - зазначив Рябошапка.

З його слів, у прокурорів також будуть додаткові гаранті.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости