Общество | Новый Буг, 10 Декабря, 2019

Розпочато капремонт Казанківської дитячо-юнацької спортивної школи

Свежие новости: Розпочато капремонт Казанківської дитячо-юнацької спортивної школи Розпочато капремонт Казанківської дитячо-юнацької спортивної школи

Розпочато капітальний ремонт Казанківської дитячо-юнацької спортивної школи.

Це будівля 60-х років минулого століття і жодного разу, крім косметичного ремонту, нічого не робилось. А зараз хочеться провести невеликий екскурс історію цієї будівлі.

Раніше школа №2 розташовувалась в шести корпусах, це хатина на краю Казанки, хатина, де зараз збудована сучасна школа, приміщення військового комісаріату і архів, а також багатоквартирний будинок по вул Коптєва і теперішня спортшкола.

Спочатку це був дин один з шести навчальних корпусів Казанківської ЗОШ №2. Тут розташовувався кабінет директора, займались старшокласники і працював шкільний спортзал. Коли збудували нове приміщення ЗОШ №2, то цей корпус передали для організації Казанківської дитячо-юнацької спортивної школи. І сталось це в далекому 1977 році. Відтоді Казанка славилась своїми волейбольними командами, як чоловічими, так і жіночими, великих успіхів досягли наші тенісисти, які будучи чемпіонами області, входили до складу збірної України, також пишаємось нашими легкоатлетами, гирьовиками, і звісно футболістами.

Селищна рада завжди дбає про фізичний розвиток підростаючого покоління, адже спорт розвиває у дітей силу волі, витривалість, терпіння, вміння долати труднощі. Керівництвом селищної ради було прийнято рішення провести капітальний ремонт спортивної школи – буде замінено дах, підлогу, вікна, двері, планується утеплення будівлі, також будуть проведені внутрішні роботи. Реалізація цього проекту відбувається за державні кошти – субвенція з держбюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури ОТГ в сумі майже 3 млн 300 тисяч гривень, а також кошти селищного бюджету – 2 млн. гривень.

На даний час демонтовано підлогу в усіх приміщеннях будівлі.

Источник

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты