Политика | 24 Июня, 2023

Російські еліти слідом за Путіним масово залишають Москву

Свежие новости: Російські еліти слідом за Путіним масово залишають Москву

Перелякані російські олігархи і політики слідом за своїм президентом залишають Москву на тлі новин про те, що найманці ПВК "Вагнера" продовжують свій рух на столицю з метою "зупиняти" військове керівництво РФ.

Про це повідомляє видання "Важные истории".

Так, раніше сьогодні з Москви в бік Санкт-Петербурга, вилетів Іл96-300ПУ Путіна, на якому встановлено обладнання для управління армією. Пізніше даний борт зник з радарів біля Твері. 

Крім того, другий президентський борт Ту-214пу вилетів з Москви до Санкт-Петербурга о 14:44, який також обладнаний на випадок війни. Він зник з радарів над Гатчиною.

Крім російського диктатора Москву покидає і російська верхівка, частина з них вже приземлилася за межами РФ. Наприклад, віце-прем'єр Денис Мантуров на тлі заколоту Пригожина в паніці полетів з Москви до Туреччини.

А поки російські еліти на приватних літаках масово залишають Москву, ціни на авіаперельоти в Росії для звичайних жителів піднялися в 20 разів. Квитків з пересадкою або двома залишилося всього по кілька штук, а прямий переліт в Єреван (Вірменія) коштує 198 000 рублів (зазвичай він коштує близько 10 тисяч рублів).

Водночас вокзали в Ростові-на-Дону, захопленого ПВК "Вагнер", переповнені людьми, охочими виїхати з міста. Залізничний та автобусний вокзали міста забиті людьми, транспорту не вистачає. Перелякані ростовчани воліють сідати на будь-який напрямок, аби виїхати з міста. 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости