Политика | 15 Января, 2024

Росія може атакувати з Білорусі три області, - майор

Свежие новости: Росія може атакувати з Білорусі три області, - майор

Існує ймовірність, що російські загарбницькі війська намагатимуться атакувати Сумську, Чернігівську та Київську області з території Білорусі.

Таку думку висловив ветеран російсько-української війни, майор запасу Національної гвардії України Олексій Гетьман. За його словами, поки що немає ознак, які б "свідчили про такі можливості окупантів", проте допустити це можна.

"Про логістичні можливості РФ розповідав начальник Чернігівської ОВА В'ячеслав Чаус. За його словами, є певні ознаки того, що росіяни щось планують. До того ж там посилилася діяльність диверсійно-розвідувальних груп. За логістикою, росіянам потрібно максимум три тижні, щоб перевести туди відносно велику кількість військ", - зазначив Гетьман.

На його думку, російські загарбники можуть готувати базу, яка дозволить перевести кілька десятків тисяч військ. "Зараз там склад російських військових - менше 20 тисяч. Це не можна вважати ударним угрупованням, але воно може бути посилене", - додав майор запасу.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости