Политика | Николаев, 2 Июня, 2023

РФ обстрілює Миколаївщину для недопущення регіону до «зернової угоди», — Гуменюк

Свежие новости: РФ обстрілює Миколаївщину для недопущення регіону до «зернової угоди», — Гуменюк

Війська РФ обстрілюють акваторію Дніпро-Бузького лиману в напрямку Очакова з метою не допустити включення портів Миколаївської області до «зернової угоди».

Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону  «Єдині новини» заявила керівниця об’єднаного пресцентру оперативного командування «Південь» Наталії Гуменюк. 

Напрямок обстрілів, за її словами, блокує діяльність вже визначених портів і штучно створює перешкоди для майбутніх перспективних напрямків. 

«Такий напрямок їх вогневого контролю спрямований на недопущення включення Миколаївщини в зернову угоду. Вони продовжують тероризувати зернову угоду не тільки на рівні Стамбульського координаційного центру, де блокують роботу вже визначених портів Одещини, зупиняють операції, штучно створючи перешкоди, так і на цьому напрямку, більш перспективному на майбутнє, вони включають свій тероризм», - сказала Наталя Гуменюк.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты