Политика | 25 Апреля, 2024

Рф хоче зірвати український Саміт миру, - Президент Зеленський

Свежие новости: Рф хоче зірвати український Саміт миру, - Президент Зеленський

Україна має точну інформацію від розвідки – конкретні дані – що росія не просто хоче зірвати Саміт миру, але й має конкретний план, як це зробити.

Про це заявив Президент України Володимир Зеленський під час зустрічі з представниками держав-партнерів і міжнародних організацій, які працюють в Україні.

За його словами, рф збирається зменшити участь країн в Саміті миру.

- І ми разом повинні цьому протидіяти – повинні працювати в єдності заради справедливого миру. Ми всі однаково зацікавлені, щоб примусити росію до миру і поваги до міжнародного права. Світова більшість здатна це забезпечити. Глобальний саміт миру у Швейцарії дає всім нам реальний шанс на справедливий мир і відновлення дієвості міжнародного права, - звернувся Зеленський.

Він нагадав, що російський терор можливий лише тому, що зброї та рішень для захисту життя в України поки що менше, ніж у рф – здатності руйнувати.

- Усі ви, працюючи в Україні, у Києві, однаково з усіма українцями чуєте повітряну тривогу, сподіваєтесь на силу нашої ППО і бачите, як наші люди відновлюють життя після ударів… Усі ви знаєте, якими ефективними є «петріоти», «айріси», «насамси» й інші сучасні системи захисту неба. Вони потрібні зараз тут, в Україні: у Харкові, Дніпрі, Одесі й інших наших містах, які зазнають російських ударів. І кожен лідер, кожна держава, кожен посол, які допомагають нам із ППО зараз, є не лише рятівниками життя, але й тими, хто зменшує російську спокусу воювати. Що менше кремль досягатиме терором, то більше вони будуть зацікавлені в пошуку миру. Ми маємо змусити росію до цього – всі разом, - підкреслив Зеленський.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты