Политика | 12 Сентября, 2019

Рада ухвалила закон про джерела формування Державного дорожнього фонду

Свежие новости: Рада ухвалила закон про джерела формування Державного дорожнього фонду

Верховна Рада за основу і в цілому ухвалила закон, що передбачає спрямування штрафів за порушення законодавства про автомобільний транспорт до джерел формування Державного дорожнього фонду.

За законопроєкт №1063 про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо джерел формування державного дорожнього фонду проголосували 337 депутатів.

Відповідно до пояснювальної записки, документом пропонується внести зміни до Бюджетного кодексу, передбачивши спрямування адміністративно-господарських штрафів за порушення законодавства про автомобільний транспорт до джерел формування державного дорожнього фонду. Зарахування відповідних коштів до державного дорожнього фонду слугуватиме додатковим джерелом фінансування дорожнього господарства та дозволить забезпечити фінансування робіт з будівництва, реконструкції, ремонту і утримання автомобільних доріг загального користування відповідно до обґрунтованих потреб.

За 2018 рік на відновлення доріг державного значення з дорожнього фонду було спрямовано 23,8 млрд грн.

Джерело: ukrinform.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости