Политика | 11 Октября, 2023

Путін знову готується використовувати зиму як зброю у війні, – генсек НАТО

Свежие новости: Путін знову готується використовувати зиму як зброю у війні, – генсек НАТО

Україна насамперед потребує засобів ППО, оскільки президент держави-агресора Володимир Путін знову спробує використати зиму як зброю у війні.

Про це заявив генсек НАТО Єнс Столтенберг перед початком зустрічі міністрів оборони країн НАТО та зустрічі у форматі «Рамштайн».

«Сьогодні нам потрібно мобілізувати більше підтримки, і президент Зеленський уже сказав, що це більше засобів ППО, артилерії, боєприпасів», - сказав генсек Альянсу.

Столтенберг звернув увагу на нові повідомлення, які лунали останні кілька днів від Румунії та Німеччини.

«Я очікую, що більше союзників НАТО зроблять сьогодні подальші оголошення про нову підтримку, тому що нам потрібно зберігати та нарощувати її. 

Протиповітряна оборона критична. Економіка, критична інфраструктура України. Це допомагає їм захищати себе, торгувати та виробляти самим боєприпаси.

Президент Путін знову готується використовувати зиму як зброю у війні, атакуючи енергосистему, газову інфраструктуру. Нам треба цьому запобігти за допомогою більш просунутих засобів ППО та збільшенню їхньої кількості», - резюмував генсек НАТО.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости