Политика | 25 Августа, 2023

Путін вперше прокоментував падіння літака Пригожина

Свежие новости: Путін вперше прокоментував падіння літака Пригожина

Російський диктатор Володимир Путін "висловив співчуття" загиблим під час падіння літака у Тверській області, на борту якого міг перебувати засновник приватної військової компанії "Вагнера" ​​Євген Пригожин.

Про це глава Кремля заявив на зустрічі з ватажком терористів "ДНР" Денисом Пушиліним.

"Щодо цієї авіаційної катастрофи, то перш за все хочу висловити слова щирого співчуття сім'ям усіх загиблих. Це завжди трагедія", - зазначив Путін.

За його словами, первинні дані свідчать, що на борту були співробітники ПВК "Вагнера". Диктатор почав розхвалювати найманців за "суттєвий внесок у боротьбу" з Україною.

"Пригожина я знав дуже давно, з початку 90-х років. Це була людина складної долі, і помилки у неї були, і домагався він результатів потрібних для себе і тоді, коли я його просив про це. Він був талановитим чоловіком, талановитим бізнесменом. ", - додав диктатор.

Він підтвердив, що Пригожин лише вчора повернувся з Африки та зустрічався в Росії з офіційними особами.

Також, як зазначив Путін, Слідчий комітет уже розпочав розслідування авіакатастрофи. Наразі "проводяться технічні та генетичні експертизи".

Варто зауважити, що глава Кремля постійно говорив про Пригожин у минулому часі, але жодного разу не підтвердив його загибель.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты