Политика | 14 Февраля, 2024

Для оборони Авдіївки та Куп'янська залучать резерви, - головнокомандувач ЗСУ

Свежие новости: Для оборони Авдіївки та Куп'янська залучать резерви, - головнокомандувач ЗСУ

Для оборони Авдіївки та Куп'янська буде залучено резерви. Також на цих напрямках проведуть перегрупування військ та сил, щоб зупинити наступ ворога.

Про це повідомляє головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський у Facebook.

Відповідне рішення було ухвалено після візиту нового головнокомандувача та міністра оборони Рустема Умєрова на Авдіївський та Куп'янський напрямки.

Сирський зазначив, що для зниження наступального потенціалу окупантів буде проведено перегрупування українських військ та залучено резерви.

«За результатами роботи ухвалив оперативні рішення щодо залучення резервів, бойових систем, вогневої підтримки та перегрупування військ та сил на цих напрямках, а також локалізації ворожих сил для зниження їхнього наступального потенціалу», - повідомив він.

Сирський також обговорив із командирами питання бойового забезпечення підрозділів.

«Зважаючи на швидку зміну обстановки на полі бою, делегував командирам повноваження самостійно приймати відповідні невідкладні рішення для збереження життя особового складу», - заявив Сирський.

Головнокомандувач ЗСУ зазначив, що окупанти на Авдіївському та Куп'янському напрямках нарощують свої зусилля, кидаючи на «м'ясні штурми» десятки та сотні солдатів, обстрілюють прифронтові території. У той самий час Сили оборони завдають ворогові втрат. Лише на Авдіївському напрямку минулої доби українські захисники відбили 29 атак російських окупантів.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты