Политика | 29 Августа, 2022

Путін усунув Шойгу від реального керівництва військами в Україні, - британська розвідка

Свежие новости: Путін усунув Шойгу від реального керівництва військами в Україні, - британська розвідка

У російській армії насміхаються з міністра оборони Сергія Шойгу, який не має військової освіти і досвіду. За даними ЗМІ, він був усунений від реального керівництва військами в Україні.

Про це повідомляє Міністерство оборони Великобританії у Twitter.

Як зазначається у повідомленні, незалежні російські ЗМІ нещодавно повідомили, що через проблеми, з якими Росія стикається у війні проти України, міністра оборони Росії Сергія Шойгу наразі усунуто від керівництва, а оперативні командири безпосередньо інформують президента Путіна про хід війни.

За даними розвідки, російські офіцери і солдати, які мають безпосередній досвід війни, регулярно висміюють Шойгу за його неефективне і відірване від реальності керівництво, оскільки прогрес Росії зупинився.

"Шойгу довгий час намагався позбутися своєї репутації людини, яка не має серйозного військового досвіду, оскільки більшу частину своєї кар'єри він провів у будівельному секторі та в міністерстві з надзвичайних ситуацій", - йдеться у зведенні Міноборони Британії.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты