Политика | 28 Октября, 2022

Путін не відмовився від мети знищити Україну як державу — ISW

Свежие новости: Путін не відмовився від мети знищити Україну як державу — ISW

Президент Росії Володимир Путін продовжує відкидати ідею українського суверенітету, що унеможливлює початок серйозних переговорів щодо припинення війни.

Про це йдеться у звіті Інституту вивчення війни.

Експерти організації проаналізували виступ російського диктатора у дискусійному клубі «Валдай» 27 жовтня і дійшли висновку, що Путін все ще має на меті знищити українську державу та стерти поняття українського народу. Зокрема, про це свідчать його постійні наративи про те, що Україна та Росія є єдиним народом, поділеним на різні держави через історичні обставини.

"Ці заяви разом з багатьма діями Росії мають викликати серйозні роздуми над питанням, що війна Росії проти України є геноцидом, оскільки геноцид юридично визначається як дії, вчинені з наміром знищити, повністю або частково, національну, етнічну, расову чи релігійну групу", – йдеться у повідомленні ISW.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты