Политика | Южноукраинск, 28 Октября, 2022

Живим коридором, прихиливши коліна южноукраїнці провели в останню путь Героя – Віктора Бабича

Свежие новости: Живим коридором, прихиливши коліна южноукраїнці провели в останню путь Героя – Віктора Бабича

Южноукраїнську громаду вкотре зібрало велике горе. Мешканці міста прийшли віддати шану та провести в останню путь земляка – мужнього воїна Віктора Бабича. Успішний підприємець, депутат Южноукраїнської міської ради VII скликання, люблячий син, чоловік та батько віддав життя, виконуючи бойове завдання на Донеччині.

На площу біля Палацу культури «Енергетик» попрощатися з командиром бойової машини, другого механізованого відділення першого механізованого взводу третьої механізованої роти механізованого батальйону старшим сержантом Віктором Бабичем прийшли рідні та близькі, колеги, депутати, друзі, знайомі, бойові побратими та вдячні земляки.

Віктор Володимирович Бабич виріс у селищі Костянтинівка, закінчив Костянтинівську середню школу, навчався в Южноукраїнському професійному ліцеї, відслужив строкову службу в армії, здобув вищу освіту за фахом «правознавство».

З 25 лютого 2022 року Віктор був призваний по мобілізації, а вже з 20 червня проходив службу у військовій частині А7015. Життя захисника обірвалося 17 жовтня 2022 року під час виконання бойового завдання в Бахмутському районі на Донеччині. Йому було 39 років.

Співчуття родині загиблого висловила заступниця міського голови Марія Дроздова.

- Війна - це завжди дуже болісні втрати. Ми втрачаємо найкращих! Матері Тетяні Іванівні низький уклін від всієї громади та велика вдячність за виховання небайдужого до нашої громади та до всієї України сина. Він захищав нашу країну від ворога. Вічний спомин про Віктора Володимировича залишиться назавжди в наших серцях. Герої не вмирають!

- Віктор, ми обіцяємо обовязково за тебе помстимося і наша країна буде вільна та незалежна! Слава Україні! - сказав начальник першого відділу Вознесенського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки підполковник Микола Живогляд.

Після прощання з усіма військовими почестями та покладання квітів до труни воїна, присутні на колінах проводжали загиблого в останню путь. Поховали захисника на міському кладовищі на Алеї Слави.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости