Политика | 26 Февраля, 2023

Путін допустив зникнення "російського етносу"

Свежие новости: Путін допустив зникнення Путін допустив зникнення "російського етносу"

Президент Росії Володимир Путін заявив, що у випадку розвалу РФ "російський народ" може зникнути як етнос. Це, на його думку, є однією з цілей Заходу.

Про це він заявив в інтерв'ю телеканалу "Росія-1".

На питання кореспондента щодо конфронтації РФ і Заходу, Путін заявив, що США давно мали плани "розкасирувати" (військовий термін, що означає "розформування") країни колишнього СРСР і зокрема Росію.

Лише тоді окремі частини розформованої Росії зможуть бути інтегровані в західне суспільство.

Але це, впевнений Путін, може призвести до зникнення "російського народу".

"Якщо ми підемо цим шляхом, думаю, долі дуже багатьох народів Росії і в першу чергу російського народу можуть кардинальним чином змінитися. Не знаю навіть, чи зможе зберегтися такий етнос як "російський народ" в такому виді, як сьогодні. Ну, будуть московити якісь і уральці.."

Російський очільник запевняє, що такі плани Заходу навіть були викладені "на папері". Підтверджень своїх слів він не надав.

Звинувачення на адресу Заходу

Путін також знову звинуватив Захід в залученості до війни в Україні. Про роль Росії, як розпочала цю війну, очільник Кремля нічого не сказав.

А от країни НАТО, за його словами, є учасниками цієї війни, тому що не просто надають Україні зброю, а роблять це безкоштовно.

"Це не просто військово-технічне співробітництво. Вони (країни НАТО) ж за це гроші не отримують! Це в односторонньому порядку все передається, а значіть, це певним чином побічна, але співучасть", - сказав Путін.

Також він прокоментував своє рішення призупинити участь РФ в угоді про Стратегічне (ядерне) наступальне озброєння (СНО). Він сказав, що це пов'язане з оголошеними цілями НАТО завдати "стратегічної поразки" Росії.

В таких умовах, заявив Путін, не може бути і мови про доступ американських військових для перевірок російських ядерних об'єктів.

Однак, очільник Кремля вважає позитивним, те, що інші країни НАТО, що мають ядерну зброю (Британія і Франція), почали обговорення цього питання. Але РФ вимагає тепер надати інформацію про їх ядерні потенціали, а не лише про стратегічне озброєння США.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты