Общество | Николаев, 22 Января, 2018

Протягом вихідних дорожні служби Миколаївської області працювали у цілодобовому режимі

Свежие новости: Протягом вихідних дорожні служби Миколаївської області працювали у цілодобовому режимі

Вихідні дні відзначилися рясними опадами в більшості районах Миколаївської області. Тому, в режимі цілодобового чергування, дорожні служби оперативно здійснювали розчистку від снігу та посипку протиожеледними матеріалами автомобільних доріг загального користування державного значення для забезпечення безпечного й безперебійного руху автомобільного транспорту.

В роботі було задіяно 70 одиниць снігоприбиральної техніки та 87 працівників. На обробку автодоріг за останні три доби використано 2130 тон пісщано-сольової суміші та 46 тон солі.

Проїзд автомобільними дорогами загального користування державного значення ЗАБЕЗПЕЧЕНО. Обмежень у русі для будь-якого транспорту на дорогах Миколаївщини НЕМАЄ.

Служба автомобільних доріг у Миколаївській області попереджає, що за даними Українського гідрометеорологічного центру 22 січня, протягом доби, по області та м. Миколаєву очікуються складні погодні умови: сильний сніг, хуртовина на дорогах ожеледиця, сніговий накат; сильний північно-східний вітер 17-22 м/с, вдень місцями до 25 м/с. Така погода збережеться вночі та вранці 23 січня ц.р.

Повторно закликаємо водіїв бути уважними, дотримуватись правил дорожнього руху, дистанції, швидкісного режиму та не перешкоджати роботі спецтехніки.

Також нагадуємо, при виникненні надзвичайних ситуацій на автомобільних дорогах загального користування Миколаївської області, негайно повідомити оператора диспетчерської служби за тел.: (0512) 56-41-16, (067) 512-65-41 та при можливості не продовжувати рух, а зачекати в місцях відстою транспортних засобів та дати можливість безперешкодної роботи дорожньої  техніки.

Дзвінки приймаються цілодобово.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты