Общество | Вознесенск, 23 Октября, 2019

Пропозиції до формування бюджету Вознесенської громади на 2020 рік

Свежие новости: Пропозиції до формування  бюджету Вознесенської громади на 2020 рік

Шановні вознесенці! У нашій громаді розпочато анкетування в рамках «Впливай на бюджет своєї громади!». Дослідження думки жителів Вознесенської громади буде враховано при визначенні стратегічних та операційних цілей, а також напрямків проектів направлених на соціально-економічний розвиток в нашій громаді. Анкета є повністю анонімною!

Діапазон пропозицій до бюджету може бути широкий - ремонт дороги, встановлення освітлення чи дитячого майданчика на конкретній вулиці чи дворі, організація тематичного фестивалю для туристів, проведення заходів з популяризації енергозбереження тощо. Також це можуть бути вже підготовлені проекти, в аналогічних сферах. Головне – щоб надана пропозиція чи проект були в межах повноважень міської влади, чітко та конкретно сформульовані (за необхідності – з вказанням конкретних вулиць, будинків чи інших об’єктів нерухомості, назв установ чи організацій тощо).

Всі зібрані пропозиції містян будуть систематизовані та враховані при підготовці проекту бюджету на 2020 рік, а також оприлюднені на інформаційному інтернет-порталі Вознесенської громади.

Завантажити та заповнити анкету можливо за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdnQI3sSz5jbdm3ziw05u5o3cDfXznbHUlfHVkOtI1YCfH73g/viewform?vc=0&c=0&w=1

Друзі, також раді презентувати вам новий сервіс «Калькулятор податків» http://voz.gov.ua/kalkulator_podatkiv.html, який знаходиться на головній сторінці інформаційного інтернет-порталу Вознесенської територіальної громади з хештегом #Хочузнатидемоїподатки.

Цей сервіс дасть можливість кожному з вас дізнатися скільки і на які сфери господарювання були витрачені сплачені вами податки в 2018 році. Дізнатися цю інформацію дуже просто! У віконці вводите суму офіційно сплачених вами податків за 2018 рік й калькулятор самостійно все прораховує. Запрошуємо всіх до тестування!

 

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты