Криминал | Снигиревка, 1 Августа, 2017

Прокуратура вимагає стягнути з екс-головного лікаря Снігурівської ЦРЛ Ястребова шкоду в 23 тисячі гривень, заподіяну ним через незаконне звільнення лікаря

Свежие новости: Прокуратура вимагає стягнути з екс-головного лікаря Снігурівської ЦРЛ Ястребова шкоду в 23 тисячі гривень, заподіяну ним через незаконне звільнення лікаря

Органи прокуратури вимагають стягнути з екс-головного лікаря Снігурівської центральної районної лікарні Олексія Ястребова шкоду, заподіяну порушенням трудового законодавства в сумі 23,3 тисячі гривень. Про це виданню Снігурівка.ІНФО повідомили власні джерела в лікарні.

Нагадаємо, що на початку 2017 року головний лікар Ястребов звільнив лікаря-невропатолога Снігурівської ЦРЛ Валентина Шмегельського. В свою чергу звільнений звернувся до суду, де довів неправомірність дій Ястребова. Окрім того, що суд скасував наказ про звільнення та постановив поновити на роботі Шмегельського, йому повинні були повернути заробітну плату за період з 21 лютого по 5 травня 2017 року в розмірі 23,2 тисячі гривень.

Тому порушення вимог трудового законодавства Ястребовим призвели до зайвого витрачання бюджетних коштів. Згідно закону, матеріальну відповідальність має понести саме Ястребов, який видав незаконний наказ про звільнення лікаря та повернути в бюджет шкоду, заподіяну в даній ситуації.

 

Источник: snigyrivka.info

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости