Криминал | Березанка, 22 Января, 2018

Прокуратура повернула державі ще 13 земельних ділянок на чорноморському узбережжі

Свежие новости: Прокуратура повернула державі ще 13 земельних ділянок на чорноморському узбережжі Прокуратура повернула державі ще 13 земельних ділянок на чорноморському узбережжі

Незважаючи на різного роду журналістські розслідування замовного характеру, прокуратура Миколаївщини продовжує реально повертати у власність держави землі чорноморського узбережжя.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Миколаївської області.

Зокрема, Миколаївською місцевою прокуратурою №1 у січні 2018 року вжито заходи до реального повернення у державну власність шляхом перереєстрації 13 земельних ділянок загальною площею 1,3 га вартістю понад 1 млн.грн., які знаходяться на узбережжі Чорного моря в межах зон відпочинку «Коблеве» та «Рибаківка».

Так, судом задоволено позови прокурора до Березанської райдержадміністрації, Коблівської сільської ради та 13 громадян, яким незаконно надано у приватну власність зазначені земельні ділянки.

З метою реального виконання рішень судів місцевою прокуратурою ініційовано питання про реєстрацію права власності на землю за державою або територіальною громадою с. Коблеве.

На даний час ділянки повернуті у державну власність, про що у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно зроблено відповідний запис.

Нагадуємо, що ми завжди готові до конструктивного діалогу та співпраці з громадським активом регіону, засобами масової інформації у відновленні законності на теренах Миколаївщини.


Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты