Общество | Вознесенск, 12 Мая, 2020

Привітання Вознесенського міського голови Віталія Лукова з Днем медичної сестри

Свежие новости: Привітання Вознесенського міського голови Віталія Лукова з Днем медичної сестри

Щиро вітаю вознесенських медичних сестер із професійним святом. Шановні! Ваша робота завжди відігравала вагому роль в одужанні пацієнтів, а зараз є надважливою в умовах світової пандемії на COVID-19. Маєте щиру вдачу, добре серце і лагідні руки. Тож і не дивно, що Ви – надійний тил у боротьбі за здоров’я кожної людини. Уся громада вірить у Вашу професійність, і, бачачи безстрашність перед лицем загрози, пишається Вами.

Змушений визнати, що не завжди Ваша праця оцінена суспільством. Маю велике сподівання, що реформування галузі медицини принесе медичним сестрам гідну оцінку і заробітну плату. Вірю, що держава поверне престижність цієї професії на належний їй високий рівень. Бо від цього залежить благополуччя Ваших родин, а значить Ваш спокій і упевненість на робочих місцях. Місцева ж влада зі свого боку докладає і буде докладати максимум зусиль, щоб створити комфортні умови праці для Вас.

Від усієї громади вітаю та бажаю здоров’я, благополуччя сім’ям, професійного зростання, наснаги і терпіння. Зі святом!

Ваш міський голова
Віталій Луков

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты