Общество | Южноукраинск, 10 Июля, 2017

Мер Южноукраїнська спростовує вину КП ТВКХ в утворенні боргів

Свежие новости: Мер Южноукраїнська спростовує вину КП ТВКХ в утворенні боргів

Про причини боргів одного з комунальних підприємств м.Южноукраїнська, яке постачає тепло і гарячу воду в місто, повідомив на офіційному сайті міста його очільник В.Параконний.

«Документально підтверджений перебіг подій 2005 – 2016 років бездоганно спростовує любі спроби звинуватити КП ТВКГ в їх провині щодо боргової проблеми, яка обговорюється в ЗМІ, на різних нарадах та в органах самоврядування Южноукраїнська.

Варто уважно переглянути наступний матеріал, як сумніву не буде. На КП ТВКГ за оприлюднені борги до Енергоатому провини нема. Є можливість, яку міська рада разом з цим підприємством вперше за багато років почали реалізовувати з 2016 року», - зазначає мер Южноукраїнська, звертаючись до мешканців міста.

Далі для наглядності у вигляді схеми наводяться причини утворення боргів КП ТВКХ

Враховуючи, що першопричини, на які вказує міський голова, відрізняються від тих, які слугують причиною банкрутства цього підприємства з точки зору керівництва Южноукраїнської АЕС, виконкомом міста було направлено листа керівнику Енергоатому Недашковському Ю.А. Про це повідомила прес-служба Южноукраїнської міської ради

ДЖЕРЕЛО - офіційний веб-сайт м.Южноукраїнська //yu.mk.ua/ 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости