Политика | Вознесенск, 23 Марта, 2018

Привітання міського голови з нагоди Дня визволення Вознесенська від фашистських загарбників

Свежие новости: Привітання міського голови з нагоди Дня визволення Вознесенська від фашистських загарбників

Шановні ветерани, учасники бойових дій, вознесенці!

Щиро вітаємо вас зі знаменною датою – 74-ю річницею визволення Вознесенська від фашистських загарбників.

За роки Другої світової війни територія України стала ареною запеклих боїв, що призвели до колосальних руйнувань та мільйонних жертв. Українці ніколи не забудуть про цю сторінку історії, про неймовірно страшну ціну, яку заплатив наш народ за право бути вільним. Демонструючи високий професіоналізм, патріотизм та відданість Україні, нинішні захисники, учасники антитерористичної операції, з гідністю продовжують героїчні традиції фронтовиків, захищаючи східні кордони нашої країни, її цілісність та свободу.

Нині у Вознесенську залишилося 15 ветеранів, які брали безпосередню участь у бойових діях та демонструють нам безцінний приклад мужності, сили духу, любові та патріотизму до рідної країни: Вишняк Матвій Спиридонович, Дехтяр Олексій Андрійович, Дейнега Дем’ян Федорович, Комаров Дмитро Давидович, Литаєв Іван Михайлович, Ноздрачова Ганна Федорівна, Носов Володимир Степанович, Поготовський Микола Федорович, Рубанов Василь Іванович, Середа Микола Дмитрович, Синявська Марія Давидівна, Санько Євгеній Данилович, Савченко Костянтин Іванович, Чижевський Георгій Дмитрович, Чебанов Павло Демидович.

Тож дозвольте від імені усієї громади висловити щирі слова подяки тим, хто, не дивлячись на смерть, гіркоту втрат та пекельне полум’я боїв, заради прийдешніх поколінь йшов до перемоги.Бажаємо кожній родині – здоров’я, добробуту, тепла й затишку, а найголовніше — миру та віри у краще майбутнє.

Міський голова Віталій Луков,

секретар міської ради Лариса Торжинська

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости