Политика | 3 Ноября, 2023

Приватбанк відсудив 245 заправок у Коломойського

Свежие новости: Приватбанк відсудив 245 заправок у Коломойського

Центральний апеляційний господарський суд ухвалив рішення на користь ПриватБанку у справі про повернення 245 заправок у власність банку. Раніше вони були у лізингу та суборенді компаній з групи «Приват» Ігоря Коломойського.

Протягом майже трьох років ПриватБанк не міг розпоряджатися 245 автозаправками, які були на його балансі ще до націоналізації.

- Весь цей час суди забороняли державному банку отримати контроль над своїм майном. Сторонні особи продовжували користуватися АЗС та отримувати прибутки, - сказав адвокат ПриватБанку.

За цей час ПриватБанк недоотримав понад 10 мільярдів гривень. У 2019-2020 роках ПриватБанк почав процес розірвання договорів лізингу і повернення АЗС під свій контроль.

Для неформальної групи АЗС «Приват» 245 заправок – це чверть мережі. Група обʼєднує 950 заправок під різними брендами, найбільші з них – «Авіас» та ANP. Для прикладу, один із лідерів ринку WOG має 380 АЗС, ОККО – 430 заправок.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты