Политика | 3 Ноября, 2023

Данилов пояснив, чому граничний вік для призовників не знизили до 25 років

Свежие новости: Данилов пояснив, чому граничний вік для призовників не знизили до 25 років

Президент України Володимир Зеленський ще не затвердив зниження граничного віку призову на військову службу до 25 років, оскільки це чутливе питання.

Про це в інтерв'ю заявив секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данилов.

"Це дуже чутливе питання, коли потрібно своїм рішенням взяти відповідальність, що молодші люди повинні йти на фронт. Це дуже складно. Це дуже важко", - наголосив Данилов.

За його словами, зараз завдання полягає в тому, щоб максимально посилити протиповітряну оборону для захисту населення та об'єктів інфраструктури, а також отримати сучасну техніку.

"F-16 - це не наша забаганка. Це про життя наших військових. Це хоча б про певний паритет у повітрі з Росією. Сучасні засоби поразки - це вже інша справа. Простий приклад. Коли наслідували перші випадки знищення військових гелікоптерів РФ, то вдвічі -втричі зменшилася кількість польотів. Відповідно, це життя наших хлопців та дівчат", - додав секретар РНБО.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты