Политика | 24 Июня, 2023

Пригожин заявив, що ЗС РФ вдарили по «вагнерівцям»: із 25 тисячами бійців він «іде розбиратися»

Свежие новости: Пригожин заявив, що ЗС РФ вдарили по «вагнерівцям»: із 25 тисячами бійців він «іде розбиратися»

Ватажок ПВК "Вагнер" Євген Пригожин заявив, що регулярна армія Росії завдала ракетного удару по тилових таборах найманців. Пригожин додав, що міністр оборони Росії Сергій Шойгу зараз боягузливо втік з Ростова і "ця тварюка буде зупинена". У Міноборони РФ інформацію назвали провокацією.

За словами ватажка "вагнерівців", "ті, хто завдав удару по тилових таборах приватної військової компанії, будуть покарані".

Пригожин заявив, що удару було завдано з боку ЗС РФ.

"Я прошу нікого не чинити опір. Усіх, хто намагатиметься чинити опір - ми знищуватимемо. Справедливість у військах буде відновлена, а після цього і справедливість у всій Росії...

Шойгу щойно боягузливо втік із Ростова. О 21.00 боягузливо, як баба. Ця тварюка буде зупинена.

Нас 25 тисяч, і ми йдемо розбиратися".

При цьому російське Міноборони заявляє, що всі поширені в соцмережах від імені Пригожина повідомлення та відеокадри про "завдання МО РФ удару по "тилових таборах" ПВК "Вагнер" не відповідають дійсності та є інформаційною провокацією.

Окупаційне Міноборони заявляє, що ЗС РФ "продовжує виконання бойових завдань на лінії зіткнення зі збройними силами України в районі проведення СВО".

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости