Политика | 25 Октября, 2022

Пригожин відкрито не погоджується з рішеннями путіна і критикує нове військове керівництво росії, - The Washington Post

Свежие новости: Пригожин відкрито не погоджується з рішеннями путіна і критикує нове військове керівництво росії, - The Washington Post

Власник ПВК «Вагнера» Євген Пригожин один з небагатьох відкрито не погоджується з російським диктатором володимиром путіним і критикує військове керівництво Росії.

Про це повідомляє The Washington Post.

Видання з посиланням на американських офіційних осіб пише, що Пригожин критикує рішення путіна щодо ходу війни в Україні, а його останні публічні заяви перегукуються з тим, що він говорив путіну особисто.

Американські чиновники вважають, що вплив Пригожина зростає, особливо на тлі провалів російської армії. Американська розвідка зробила окрему доповідь, в якій аналізує напружені відносини між міністром оборони Сергієм Шойгу та Пригожиним. Глава ПВК «Вагнера» незадоволений тим, що міноборони Росії надто покладається на його бійців, але не дає для цього достатньо ресурсів.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты