Общество | Южноукраинск, 25 Августа, 2017

Причетність родичів мера Южноукраїнська до реставрації фонтану офіційно спростована

Свежие новости: Причетність родичів мера Южноукраїнська до реставрації фонтану офіційно спростована Причетність родичів мера Южноукраїнська до реставрації фонтану офіційно спростована

Не встигли в центрі Южноукраїнська відкрити давно бажаний всіма мешканцями фонтан, як відразу знайшлись «доброзичливці».

За ніч після оголошення міським головою на святі міста про його відкриття 24 серпня до Дня Незалежності і про те, що це подарунок місту приватної особи, як  хтось молотком відбив кут двох гранітних плит обрамлення вказаного фонтану.

Надалі в «чужих» ЗМІ з’явилось не обґрунтоване звинувачення, що міський голова та його близькі отримали якусь вигоду з бюджету міста, де вказали, що фонтан мав би коштувати за угодою 1,5 мільйона гривні.

Офіційно спростовується.

  1. Фонтан в центрі міста побудовано на території та майні приватної власності,  приватною особою за рахунок коштів цієї особи. Це подарунок місту від  цієї особи, як і мощення навколо фонтану з сумою в декілька сотень тисяч гривні.
  2. До цього та інших фонтанів міста існуючих чи тих, що ще будуються чи мають бути добудованими ні міський голова, ні члени його сім’ї в порушення Закону ніякого відношення не мають. 
  3. Южноукраїнці і відвідувачі офіційного сайту міста будьте обачливими при сприйнятті інформації з різних джерел її надходження. Офіційний сайт міста відповідає за достовірність інформації, яку він подає на її огляд.
  4. Стосовно викривлених чи не правдивих матеріалів в різних ЗМІ вкажемо, це лице і відповідальність їх власників.  
  5. А Южноукраїнськ робить і надалі робитиме для блага людей все те, що їм обіцялось, що вони чекають, що буде для них корисне і бажане.

       Фонтан успішно пройшов пусковий іспит, з часом його роботу буде зупинено аби завершити весь задум цієї споруди, яка вже полюбилась мешканцям міста.

Фонтан, задум якого зародився ще в 2016 році, буде вдосконалений, як і сам майданчик навколо нього.

     Це буде дуже гарне місце для відпочинку мам і дітей, для дорослих і для всіх городян та гостей міста без вживання будь яких шкідливих напоїв.

    Ми скоро зовсім забудемо, яким  багато років був розбитим цей майданчик.

    А тим, кому завидки, то краще зробіть самі для міста хоч щось корисне.

25.08.2017 року

Директор Департаменту інфраструктури

міського господарства

С.Г.Валюшок

 Начальник відділу правової роботи

міської ради та її виконкому 

С.О. Миськів

 

 І ще. Такі провокативні інформаційні викиди, це ніщо інше, як чергова спроба публічного нищення влади міста, яка стала на шлях формування громадянського суспільства на території одного міста, громаду якого вона намагається захистити від економічних та екологічних негараздів, що реально несуть їй таку загрозу.

Виконком Міської  ради

 

Джерело: yu.mk.ua

 

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости