Политика | 27 Декабря, 2023

Президент Зеленський виступив за публічний розгляд змін до мобілізації

Свежие новости: Президент Зеленський виступив за публічний розгляд змін до мобілізації

Законопроект про зміни до мобілізації має пройти обговорення на базі комітету Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони. В його розгляді мають взяти участь військовослужбовці.

Про це заявив Президент України Володимир Зеленський.

- Сьогодні почалася дискусія щодо нових правил мобілізації. Є законодавча пропозиція – військове командування, Міністерство оборони, інші залучені органи представили її у Верховну Раду України. Буде правильним, щоб такі норми обговорювалися та ухвалювалися не кулуарно. А так, щоб люди розуміли, яке бачення у військового командування, які мотиви в тих чи інших правил та умов, що пропонують депутати, та як розв’язуються питання, які вже є в наших воїнів у Силах оборони.

- Закон – це те, що стосується всіх. Кожного в державі. Буде правильно, щоб на базі комітету Верховної Ради України військові разом із депутатами визначились із тим, як саме на законодавчому рівні має бути забезпечений наступний рік для наших Сил оборони. Чекаємо на остаточний текст закону, - сказав Зеленський.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты