Политика | Южноукраинск, 27 Декабря, 2023

Кім назвав зміну секретаря Южноукраїнської міськради законною

Свежие новости: Кім назвав зміну секретаря Южноукраїнської міськради законною

Голова Миколаївської ОВА Віталій Кім заявив, що зміна секретаря в Южноукраїнській міськраді відбулась законно. Тепер новий секретар займається відновленням роботи місцевого самоврядування, в роботі якого півроку був колапс.

Про це Віталій Кім заявив під час свого прес-брифінгу 26 грудня.

Як відомо, у листопаді в Южноукраїнській міськраді все ж таки змінився секретар - зареєструвати своє призначення Кравченко зміг з третьої спроби.

— Так, законно, тому що зареєстрував державний орган реєстрації і це якраз прояв демократії та місцевого самоврядування. Я за цим процесом слідкую, – відповів Кім.

Він також заявив, що погано те, що міська рада півроку не працювала і там був колапс, адже ніякі рішення не приймались. Тому новий секретар зараз "виносить на розгляд важливі питання і відновлює роботу місцевого соврядування та взаємодію з атомною станцією, яка є містоутворюючим об'єктом, в тому числі, в бюджеті, який має Южноукраїнськ".

Заступник голови Миколаївської ОВА Георгій Решетілов додав, що суд нещодавно прийняв рішення про скасування імпічменту меру.

— Тож політичні питання там продовжуються активно, – резюмував Решетілов.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты