Политика | 14 Мая, 2023

Президент Зеленський прибув до Німеччини, ЗМІ публікують перші фото

Свежие новости: Президент Зеленський прибув до Німеччини, ЗМІ публікують перші фото

У мережі опубліковано кадри прибуття президента України Володимира Зеленського до штаб-квартири Міноборони Німеччини.

Фото опублікувало видання BILD.

Вони зроблені в ніч на неділю, 14 травня, у столичному районі Бендлер-блок, де розташована штаб-квартира Міноборони Німеччини. Туди Володимир Зеленський прибув на вертольоті з аеропорту Берлін-Бранденбург (BER). По всьому центру Берліна посилено заходи безпеки. Авіалайнер із Зеленським на шляху до столиці ФРН із Риму супроводжували винищувачі.

"Це перший візит Зеленського до Німеччини з початку війни в Україні. Він проведе переговори з президентом Франком-Вальтером Штайнмаєром і канцлером Олафом Шольцем. У другій половині дня неділі вони вирушать в Аахен на урядовому авіалайнері в супроводі люфтваффе. Там Зеленському вручать Міжнародну премію ім. Карла Великого". Карла Великого", - ідеться в повідомленні.

До приїзду Зеленського уряд Німеччини вирішив виділити Україні новий пакет військової допомоги на 2,7 млрд євро. До нього увійдуть системи ППО, танки, БМП, артилерійські снаряди.

Сам Володимир Зеленський у своєму Telegram вночі опублікував короткий пост.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости