Политика | Березанка, 12 Июля, 2019

Президент не довіряє Танасову – кандидату на 131 окрузі

Свежие новости: Президент не довіряє  Танасову – кандидату на 131 окрузі

Вчора Президент України Володимир Зеленський своїм розпорядженням від 11 липня 2019р. за №161 звільнив Сергія Танасова з посади голови Березанської районної державної адміністрації.

В адміністрації Президента пояснюють звільнення Танасова С. закінченням строку повноважень Президента Порошенко П., який призначав його на посаду голови РДА.

Однак, навряд чи Танасов С. буде знову призначений на посаду вже новим президентом, оскільки він входив до складу попередньої команди Порошенко та його партії «Блок Петра Порошенко «Солідарність». За роки своєї роботи на посаді керівника Березанської райдержадміністрації С.Танасов не запам’ятався мешканцям Березанщини якимись активними діями чи визначними проектами, які б покращили життя в районі.

На сьогоднішній день Сергій Танасов балотується на 131 виборчому окрузі, що на Миколаївщині. В кандидати його висунула знову ж таки його партія – «Європейська Солідарність». В своїй політичній агітації Танасов С., як і в попередні вибори, робить акцент на своїх бойових заслугах -  кіборг, захисник Донецького аеропорту.

Нагадаємо, що Миколаївщина на президентських виборах 2019 року не підтримала Петра Порошенко. Тому сподіватися, що виборці 131 округу підтримають представника партії «Європейської Солідарності», Танасову С. не варто.

Але плюси від «звільнення» з керівної посади для даного кандидата безумовно є – можна безперешкодно проводити політичну агітацію в робочий час, який в нього тепер «неробочий». На жаль, же не можна скористатися адміністративним ресурсом, що в нашій країні є досить поширеною практикою. 

 

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости