Политика | Южноукраинск, 13 Апреля, 2018

Представники територіального центру прийняли участь у засіданні колегії

Свежие новости: Представники територіального центру прийняли участь у засіданні колегії

12 квітня 2018 представники комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська» прийняли участь у засіданні консультативно-дорадчого органу (колегії) при департаменті соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради.

Про це повідомляється на офіційному сайті м. Южноукраїнськ.

На колегії було заслухано звіт про роботу за 2017 рік директора комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська» Мартинко Антоніни Валеріївни.

За 2017 рік працівниками територіального центру виявлено 9245 осіб, які потребували соціального обслуговування. Усім громадянам було надано різні види соціальних послуг.

Директором зазначено, що у поточному році завдяки фінансової підтримки з боку міської влади та депутатського корпусу вдалося збільшити перелік соціальних послуг, покращити якість їх надання. Матеріально-технічна база комунального закладу значно покращилася. Робота в даному напрямку буде продовжена і надалі.

   Також на колегію було винесено питання про роботу відділення оздоровчо-реабілітаційних послуг комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська» за 2017 рік з яким ознайомила завідувач відділення Горкавчук Раїса Олександрівна, яка доповіла про зміни які відбулись у відділенні за рік. Зазначила, що кількість бажаючих відпочити значно збільшилось, адже надається велика кількість послуг новим обладнанням.

Відділення оздоровчо-реабілітаційних послуг має особливий попит серед южноукраїнців похилого віку та осіб з інвалідність, так як за кількістю та якістю наданих послуг не поступається перебуванню в санаторно-курортних закладах.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости