Политика | Вознесенск, 30 Января, 2018

Представники ОСББ міста Вознесенська записали відеозвернення до Кабінету Міністрів України

Свежие новости: Представники ОСББ міста Вознесенська записали відеозвернення до Кабінету Міністрів України

30 січня 2018 року за ініціативи громадської організації «Агентство економічного розвитку» в рамках круглого столу представники ОСББ міста Вознесенська записали відеозвернення до Кабінету Міністрів України з проханням звернути увагу на проблеми їх об’єднань, що виникли внаслідок змін в законодавстві.

Про це повідомляє відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю.

Питання стосується відшкодування державою субсидій та пільг перед ОСББ. Проблема дуже серйозна, оскільки для виконання усіх фінансових вимог, відповідно до нового законодавства, головам ОСББ слід непропорційно розширити штат працівників, що потягне за собою збільшення тарифів на надавані послуги.

Такі відеозвернення стали вже всеукраїнською акцією, до якої приєднуються з кожним днем все більше активних громад з різних куточків України. Вознесенськ взяв участь у цій естафеті завдяки запрошенню від представників ОСББ міста Бердянська. Наші ж керівники об’єднань передали запрошення до участі управителям ОСББ Южноукраїнська.

Також присутні підписали письмове колективне звернення до Кабінету Міністрів України.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости