Криминал | Баштанка, 18 Мая, 2018

Правоохоронці затримали мешканця Баштанки, у якого під час обшуку вилучили наркотичного зілля на суму близько 60 тисяч гривень

Свежие новости: Правоохоронці затримали мешканця Баштанки, у якого під час обшуку вилучили наркотичного зілля на суму близько 60 тисяч гривень

За узгодженням з органами прокуратури зловмиснику повідомлено про підозру  у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів».

Про це повідомляє Заводський відділ поліції ГУНП Миколаївської області.

Співробітники Управління протидії наркозлочинності ГУНП в Миколаївській області та слідчі Заводського відділу поліції в рамках раніше розпочатого кримінального провадження отримали інформацію, що 47-річний мешканець м. Баштанка зберігає за місцем свого мешкання наркотичні речовини з метою їх подальшого збуту.

Зібравши необхідну доказову базу його протиправної діяльності, слідчі отримали ухвалу суду на проведення обшуку його домоволодіння, де в гаражному приміщенні виявили близько півтора кілограми особливо небезпечної наркотичної речовини – канабіс, вартість якого за цінами «чорного ринку» складає близько 60 тисяч гривень.

Правоохоронці затримали чоловіка в порядку ст. 208 КПК України та за узгодженням з органами прокуратури повідомили про підозру у злочині. Вирішується питання про обрання для затриманого запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Вилучену речовину направлено на проведення відповідної експертизи до Науково-дослідного  експертно-криміналістичного центру МВС України в Миколаївській області.

Слідчі дії тривають. Поліція встановлює злочинні зв'язки підозрюваного і можливі канали розповсюдження марихуани.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты