Криминал | Николаев, 9 Апреля, 2018

Правоохоронці встановлюють учасників конфлікту, що стався у Корабельному районі

Свежие новости: Правоохоронці встановлюють учасників конфлікту, що стався у Корабельному районі

8 квітня близько 20:00 на перетині пр. Богоявленський та вул. 295 Стрілкової Дивізії у Корабельному районі між громадянами, які рухалися на мікроавтобусі Opel Vivaro та Daewoo виник словесний конфлікт, який переріс у бійку.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області

Під час бійки двоє 40–річних чоловіків із мікроавтобуса отримали тілесні ушкодження, один з яких був госпіталізований. Інші ж учасники конфлікту на автомобілі Daewoo зникли з місця пригоди.

За вказаним фактом розпочате кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 125 КК України «Умисне легке тілесне ушкодження», що карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот годин, або виправними роботами на строк до одного року.

Правоохоронці встановлюють обставини та усіх учасників конфлікту. Прохання до громадян, які стали очевидцями події, звернутися до Корабельного відділу поліції за адресою м. Миколаїв, вул. Янтарна, 64 або за тел. (0512) 64-48-97, 40-20-01, 40-20-02.

Заздалегідь вдячні за співпрацю.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты