Политика | Южноукраинск, 10 Мая, 2018

Працівники служби у справах дітей ОДА здійснили комплексний виїзд до Южноукраїнська

Свежие новости: Працівники служби у справах дітей ОДА здійснили комплексний виїзд до Южноукраїнська

 

3 травня відбувся комплексний виїзд працівників служби у справах дітей Миколаївської облдержадміністрації до м. Южноукраїнська Миколаївської області. 

Під час виїзду проведено семінар - нараду з директорами та психологами центрів соціально-психологічної реабілітації дітей області на базі  КЗ «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей Южноукраїнської міської ради».

Учасники наради ознайомились з матеріально-технічною базою центру та системою роботи щодо соціально-психологічної реабілітації вихованців закладу, обговорили шляхи розвитку галузі в умовах реформування системи інституційного догляду та виховання дітей.

Також з метою контролю за умовами утримання, навчання, виховання дітей, які влаштовані у дитячі будинки сімейного типу відвідано 2 родини.

Крім того, надано методично-консультативну допомогу з дотримання вимог чинного законодавства в службі у справах дітей Южноукраїнської міської ради щодо захисту прав дітей.

Источник: mk.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты