Политика | 22 Января, 2024

Зеленський поки що не бачить потреби мобілізувати пів мільйона людей

Свежие новости: Зеленський поки що не бачить потреби мобілізувати пів мільйона людей Зеленський поки що не бачить потреби мобілізувати пів мільйона людей

Президент України Володимир Зеленський вважає, що сьогодні поки ще немає потреби мобілізувати до лав ЗСУ близько 500 тисяч людей.

Про це він сказав в інтерв'ю телеканалу Channel 4 News.

— Я особисто на сьогодні не бачу поки що потреби мобілізувати півмільйона людей. Не тому що мені зараз хочеться якось відповісти та комусь сподобатися. Просто це не тільки життя, життя — це номер один. А друга історія — є відповідні дії і відповідні операції. І тому я сьогодні не побачив поки що достатньо зрозумілих деталей, щоб сказати, що півмільйона треба мобілізувати, — сказав Володимир Зеленський.

Він також зазначив, що мобілізація такої кількості людей потребує значних коштів з держбюджету.

— А третє — це ще гроші. І як би хто там не ставився, всі ці фінанси точно не приходять від партнерів. Хочу, щоб усі зрозуміли: гроші на мобілізацію, на заробітні плати наших військових дає український бюджет. І тому, коли ми говоримо про пів мільйона (мобілізованих, — прим.), треба думати, — додав президент.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости