Политика | 10 Октября, 2022

Постійний терор Росії є відмовою від переговорів, - Зеленський

Свежие новости: Постійний терор Росії є відмовою від переговорів, - Зеленський

Президент Володимир Зеленський зазначає, що постійний терор Росії проти мирного населення України свідчить про її відмову від переговорів, і єдині переговори, які можуть наблизити світ, – це переговори щодо збільшення допомоги Україні.

Про це йдеться у вечірньому  зверненні  президента.

"Хочу сьогодні адресувати це моє звернення тим у світі, хто зазнає російських маніпуляцій про нібито переговори. Про те, що нібито тільки переговори можуть завершити цю жорстоку російську терористичну війну. Чи хоче держава-терорист світу? Очевидно, що ні. Воно доводить це кожен день та щоночі”.

"... Постійний терор проти цивільного населення є очевидною відмовою Росії від реальних переговорів".

Президент згадав про удари Росії по мирних містах, зокрема по Запоріжжю.

"Коли хтось хоче переговорів – він такого не робить. А коли хтось терорист – він робить саме так. Чи справді переговори допомагають подолати терор? Наразі всім треба чесно дати собі відповідь на це питання. Терористів знешкоджують", – сказав він. .

Зеленський закликав до визнання Росії державою-терористом, обмеження будь-яких економічних контактів з будь-якими російськими суб'єктами та засудження на всіх рівнях кожного ескалаційного кроку Росії.

"І потрібна принципова та достатня допомога Україні, нашим людям, які є мішенню для держави-терориста. Треба прискорити надання Україні достатньої кількості ефективних систем протиповітряної оборони. Саме переговори щодо надання таких систем ППО, переговори щодо збільшення іншої оборонної, політичної та фінансової підтримки України - це і є той єдиний можливий переговорний формат, який може наблизити світ", - наголосив президент.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости