Общество | Южноукраинск, 8 Августа, 2017

Послуги під час перебування в соціальних палатах

Свежие новости: Послуги під час перебування в соціальних палатах

Кожен із нас по тій чи іншій причині може опинитися в складній життєвій ситуації та потребувати сторонньої допомоги. Для захисту та підтримки мешканців нашого міста  розроблена та прийнята міська комплексна Програма «Турбота» на 2013-2017 роки, в рамках якої у місті Южноукраїнськ функціонують дві соціальні палати на чотири ліжко-місця у комунальному закладі «Южноукраїнська міська лікарня». Порядок надання послуг під час перебування в соціальних палатах затверджено рішенням виконавчого комітету від 24.11.2010 № 422.

Право на перебування в соціальних палатах поширюється на:

  • одиноких громадян похилого віку та інвалідів;
  • осіб, які опинилися у складній життєвій ситуації та потребують медичної допомоги;
  • одинокопроживаючих громадян, які досягли пенсійного віку та за станом здоров’я потребують стороннього догляду і не мають працездатних родичів, зобов’язаних їх доглядати за законом.

Оформлення до соціальних палат здійснюється на підставі заяви громадянина та акта обстеження матеріально-побутових умов проживання заявника, який складає комунальний заклад «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Южноукраїнська».

Вищезазначені категорії громадян перебувають в соціальних палатах тимчасово, до вирішення питання оформлення їх до будинку-інтернату чи іншого соціального закладу але не більше 6 місяців. 

 

Источник:  yu.mk.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты