Политика | 22 Июня, 2017

Порошенко наказав силовикам «копати» на Тимошенко

Свежие новости: Порошенко наказав силовикам «копати» на Тимошенко

Про таке у програмі «Перші про головне. Коментарі» (щобудня 13:00 – 15:00 та 17:00 – 19:30) на телеканалі ZIK заявила Олександра Кужель, нардеп фракції «Батьківщина».

Відтак гість студії закликала Президента Порошенка замість того, щоб кричати про продовження санкцій краще покінчити з політичними репресіями в Україні.

При цьому політик наголосила, що і угода про асоціацію, і безвіз – здобуток не дійсної влади чи Президента, а українського народу.

«Ми наклали на карту АТО сьогоднішню ситуацію. За ці три роки ми втратили територію і більше 2000 дітей. При тому нічого не досягли.

Я щодня отримую телефонні дзвінки від дітей, які там за гратами. Вони не мають навіть статусу. Для мене важлива підтримка ЄС і США, але якщо наші чиновники торгують із Росією, то про що ми говоримо?», – риторично запитала нардеп «Батьківщини».

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты