Политика | 6 Ноября, 2019

Порошенко буде розгойдувати ситуацію в країні, – Онищенко

Свежие новости: Порошенко буде розгойдувати ситуацію в країні, – Онищенко

Попередній президент України Петро Порошенко володіє величезними коштами, які здобув за роки своєї каденції, і нині він використовує їх на розгойдування ситуації в країні.

Про це в ефірі програми «Кожен з нас президент» на телеканалі ZIK під час включення заявив колишній народний депутат України ВРУ VII та VIII скликань Олександр Онищенко.

Пан Онищенко вважає, що колишній президент України Петро Порошенко є найбільшим злом для країни. Зокрема, на його думку, це зло полягає у тому, що Порошенко володіє величезними коштами, які здобув упродовж своєї каденції. І ці кошти він використовує, окрім захисту себе і свого оточення, на послаблення позицій нової влади.

«Ті акції, які сьогодні проходять щодо дискредитації президента, ті бойовики, які сьогодні там з'являються і будь-яким чином заважають встановленню миру, ... – це все фінансує Порошенко», – переконаний політик.

Він зауважив, що коштами пана Порошенка, з його можливостями, спілкуванням з олігархами і силами, які зараз незадоволені Зеленським, «він прийде до того, що він буде розгойдувати ситуацію».

На його думку, якщо цю людину не ізолювати і не забрати у нього фінансові можливості, які він скеровує на те, щоб послабити позицію Зеленського, послабити його рейтинг і знову стати президентом, він надалі буде продовжувати свою справу.

«Ви ж пам'ятаєте його слова: «через рік, так через рік». Так ось ця його ціль, до чого він прагне....Я вважаю, що Зеленському не треба допустити, і перше, що він повинен зробити, - це заарештувати самого Порошенка... Поки він цього не зробить, політична і економічна ситуація буде знаходитись в хиткій позиції», – прокоментував Онищенко. 

Источник:zik.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости