Политика | Южноукраинск, 21 Февраля, 2020

Понад 7% України вже завалено відходами. Це 42 тис.км² території України

Свежие новости: Понад 7% України вже завалено відходами. Це 42 тис.км² території України

Тверді побутові відходи - це, на превеликий жаль, проблема не лише захоплення сміттям площі країни, а й фактор величезної шкоди здоров’ю людей.

Держава вже зробила певні кроки для вирішення цього питання. З 1 січня 2018 року кожен українець зобов’язаний сортувати сміття.

Завдяки ряду прийнятих рішень Южноукраїнської міської ради, на території нашого міста впроваджено роздільний збір сміття, встановлено та діють 16 пунктів збору вторинної сировини і п’ять в закладах освіти, разом 21 модуль нової технології. Це дало змогу зменшити обсяги вивозу нерозділених відходів на полігон практично до 30%.

Проте, дані показники могли бути значно вищі. Провина за таку ситуацію лежить не лише на державі в цілому, а й на громадянах, які не вважають за необхідне займатися сортуванням твердих побутових відходів та не розуміють навіщо це робити. Є і звернення до депутатів Южноукраїнської міської ради про фінансування на 2020 рік принаймні ще 25-30 таких модулів для відходів.

  • Читайте больше на нашем Telegram-канале. Присоединиться к нему можно ЗДЕСЬ

Мешканці міста, далі буде…

Джерело: Влада пропонує - Южноукраїнськ

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты