Политика | 20 Октября, 2022

Понад 30 населених пунктів було обстріляно ворогом на Південнобузькому напрямку, - Генштаб

Свежие новости: Понад 30 населених пунктів було обстріляно ворогом на Південнобузькому напрямку, - Генштаб

Протягом поточної доби 20 жовтня ворог завдав 3 ракетних та 20 авіаційних ударів, здійснив до 10 обстрілів із реактивних систем залпового вогню на території України.

Про це повідомляється у вечірньому зведенні Генштабу ЗСУ, 20 жовтня.

Удари противника зазнали до 20 населених пунктів. Зокрема, Терни, Бахмут, Вугледар та Камишеваха Донецької області.

Ворог вкотре завдав масованого удару з використанням іранських ударних БПЛА по цивільній інфраструктурі України. З 20 БПЛА, 15 – успішно збиті Силами оборони України.

На Волинському та Поліському напрямках ситуація без істотних змін. Республіка Білорусь і надалі підтримує збройну агресію Російської Федерації проти України. Зберігається загроза завдання ракетних ударів та застосування ударних БПЛА по території України.

На інших напрямках ворог здійснював обстріл:

на Сіверському напрямку – з мінометів та ствольної артилерії, в межах населених пунктів Миколаївка та Костобродів Чернігівської області. Також ворог задіяв БпЛА із бойовим навантаженням;

на Слобожанському напрямі – з мінометів, ствольної та реактивної артилерії, в районах населених пунктів Дворічне, Червоне та Стрілячі. Зафіксовано та активність БпЛА з бойовим навантаженням;

на Куп'янському та Лиманському напрямках - з мінометів, ствольної та реактивної артилерії, в районах населених пунктів Зарічне, Білогорівка, Торське, Терни та Ямполівка;

на Бахмутському та Авдіївському напрямках супротивник здійснював обстріли з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії в районах населених пунктів Бахмут, Соледар, Зеленопілля та Яківля.

На Новопавлівському та Запорізькому напрямках окупанти активних наступальних дій не вели. Завдали вогневої поразки за позиціями Сил оборони та цивільної інфраструктури в районах понад 35 населених пунктів вздовж усієї лінії зіткнення.

На Південнобузькому напрямку вогневу поразку зазнали райони понад 30 населених пунктів уздовж лінії зіткнення. Для ведення повітряної розвідки ворог здійснив до 40 вильотів БПЛА різних типів.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты