Криминал | Вознесенск, 26 Марта, 2018

Помічник нардепа Вадатурського Ерік Григорян звернувся до Генпрокурора, щоб завершили розслідування вбивства

Свежие новости: Помічник нардепа Вадатурського Ерік Григорян звернувся до Генпрокурора, щоб завершили розслідування вбивства Помічник нардепа Вадатурського Ерік Григорян звернувся до Генпрокурора, щоб завершили розслідування вбивства

Ерік Григорян, який є помічником депутата Верховної Ради України А.Вадатурського, звернувся до Генеральної прокуратури України з вимогою завершити розслідування вбивства вознесенця.

Про це сайту «Маю право» повідомила прес-служба Григоряна Е.

Мова в зверненні йде про занадто тривале розслідування зухвалого і безпричинного вбивства вознесенця, яке сталося кілька років тому. З того часу жодна особа не понесла покарання за це. В місті підозрюють, що до вбивства має відношення націоналістична організація, яка виступала проти неслов’янських національностей. До цієї організації мав безпосереднє відношення вознесенський кримінальний авторитет на прізвисько «Красний».

За поясненнями мешканців міста, члени цієї організації, куди входили також спортсмени-каратисти, здійснили культове убивство чоловіка, після смерті якого залишилася сім’я - дружина та дитина.

Тому Григорян Е. просить Генерального прокурора України взяти під контроль розслідування в цій справі, щоб вбивці та замовники сіли нарешті на лаву підсудних.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости