Политика | Южноукраинск, 11 Апреля, 2019

Поліції – квадрокоптер, комунальникам – аудит: відбулася бюджетна комісія Южноукраїнської міської ради

Свежие новости: Поліції – квадрокоптер, комунальникам – аудит: відбулася бюджетна комісія Южноукраїнської міської ради

Сьогодні, 11 квітня, відбулося засідання постійної комісії Южноукраїнської міської ради з питань соціально-економічного і культурного розвитку, планування та обліку, підприємництва, бюджету, фінансів і цін. Депутати мали розподілити за напрямками три мільйони коштів міського бюджету.

Як завжди, заявок від міських управлінь, служб і ОСББ надійшло більше, ніж може собі дозволити казна, тому у залі засідань час від часу лунали суперечки. Найбільш гостро обговорювалося питання щодо видання 400 примірників посібника з географії авторства депутата Анатолія Козявкіна. Дехто з колег рекомендував зробити це власним коштом, а передбачені на книги 23 тисячі гривень спрямувати на інші, більші нагальні цілі.

Чимало обговорювалося питання щодо необхідності виділення 700 тисяч гривень на проведення технічного аудиту в кризовому КП ТВКГ. Заодно депутати пропонували провести аудит і в іншому комунальному підприємстві – СКГ.

Для приведення до вимог, яким має відповідати міський пляж, начальник управління з питань надзвичайних ситуацій Іван Колесников просив виділити 154 тисячі гривень: 30 тисяч – на обстеження і очищення дна, 124 тисячі на рекультивацію і завезення піску.

Головний поліцейський Андрій Третьяк звернувся до міської ради з клопотанням про виділення коштів на придбання трьох нагрудний міні-камер для своїх співробітників, а також на квадрокоптер. За його словами, це дозволить посилити безпеку громадян. Сучасні гаджети обійдуться у 56 тисяч гривень.

Після майже трьох годин обговорень депутати змогли розподілити 2,4 мільйони гривень. Решту пропонували віддати на потреби галузі освіти, в тому числі придбання нового обладнання для шкіл і дитсадків.

Коли настала черга голосування, члени комісії не змогли дійти консенсусу, тож, чи не вперше, на сесію буде винесено проект рішення, не погоджений профільною комісією. Пленарне засідання відбудеться 18 квітня.

Зазначимо, що член бюджетної комісії Сергій Горностай вкотре проігнорував засідання, тому логічно, що колеги хотять його вивести зі складу.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты