Криминал | Вознесенск, 9 Ноября, 2022

Поліція затримала трьох чоловіків за підпал автівки громадського активіста Вознесенська.

Свежие новости: Поліція затримала трьох чоловіків за підпал автівки громадського активіста Вознесенська.

Поліція затримала трьох причетних до підпалу автівки громадського активіста Вознесенська.

Про це повідомили в ГУ Нацполіції та обласній прокуратурі.

Як відомо автомобіль Opel Meriva загорівся території приватного домоволодіння близько 23 години 6 листопада. Згорілий у Вознесенську автомобіль належав місцевому активісту. Пожежа виникла через підпал.

Упродовж доби у ході комплексу оперативно-розшукових заходів, у тому числі за допомогою записів камер відоспостереження міста, оперативники встановили осіб, причетних до скоєння злочину, та затримали їх на залізничному вокзалі, коли ті намагались покинути районний центр.

Під час слідчих дій поліцейські з’ясували, що троє мешканців сусідньої області прибули до Вознесенська, аби здійснити підпал транспортного засобу.

Свою «роботу» на замовлення невстановленої особи чоловіки 21-ми, 37-ми та 40-ка років оцінили у 40 тисяч гривень, які мали отримали після вчинення злочину та повернення додому.

Слідчі затримали зловмисників у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом триває розслідування кримінального провадження за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України («Умисне знищення або пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу»).

Нині слідчі повідомили фігурантам про підозру у вчиненні злочину. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу підозрюваним.

Також поліцейські збирають доказову базу стосовно замовників та встановлюють мотив скоєння злочину.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости